.

.

tisdag 15 september 2015

Miniresa

I lördags blev det en liten resa till vår huvudstad Helsingfors. På lördagen checkade vi in på scandic park och sedan njöt vi eftermiddagen på stan. Skönt med lite storstadsliv tempot är ju lite annat än här i vår lilla stad. På söndagen åkte vi till esbo på konfirmation. Sedan blev det ett snabbt besök till cello lite shopping och sen hem till våra kissor igen. Verkligen skönt med lite ledigt hemifrån alla "måste göra" fick vänta. Nu är vardagen igen i full gång och flunssorna med vi är alla lite flunssiga men hoppas att den ger med sig så småningom. 

Lilla familjen selfie!

Sparkcykeln fick också följa med på resan det är konstigt hur mycket lättare det är att gå runt i timmar då Essam hade sparkcykeln det blev inget gnäll om trött ben.
Essam passade på att simma lite på hotellet också en liten stund tills rödbrusiga hotellgäster med dryck i hand kom och bada bastu då beslöt vi oss att gå till hotellrummet och titta på film och mysa.
Jag avslutade lördagen med att gå in i en glasdörr. En liten bula fick jag på köpet men usch så pinsamt gjorde det nästan två gånger dessutom.

Så tack Helsingfors igen en gång vi ses snart igen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar