.

.

söndag 17 april 2016

Söndag

Det är grått och vått. Igår invigde jag våren och gick med ballerinor så skönt. Jag älskar då våren kommer med värme så man får ta av sig strumpor och skor. Imorse vaknade jag av att väckarklockan ringde och efter en god kopp kaffe. Så skall vi snart iväg på handbollsmatch. Essam är taggad till tusen och övar moves på sitt rum. Själv är jag lite ledsen då jag ser att regnet öser ner för jag skulle så gärna lämna strumporna hemma och dra på mina ballerinor men det får bli en annan varmare och soligare dag. 

På träningsfronten går det strålande. Jag tränar nu 4-5 gånger i veckan. Fast idag då jag egentligen borde dragit iväg på länk så tänkte jag nej någon gräns får det vara för regnet bara hällde ner. Min plan är att springa senare om det blir bättre väder eller så kör jag ett yoga pass här hemma istället. Vikten har stått stilla ett tag men försöker att inte stirra blint på den. Den går nog ner sen igen efter en tid. Huvudsaken är att jag mår helt toppen. 

Såhär vackert var det då jag var på länk i onsdags. Min favorit tur är dethär underlaget är helt super skönt att springa på. Jag älskar att springa på stigar och små sandvägar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar