.

.

onsdag 13 februari 2013

Essam

Här kommer några bilder på Essams säng. Vi hade tänkt köpa en 120x200 men sedan blev det lite ändrade planer och hem kom en lite större säng. Det blev en 180x200 continental säng. Färgen på tyget runt sängen är mörkgrå sängen har inte ben utan en sockel vilket underlättar städningen helt otroligt mycket! Förrut var jag alltid tvungen att kolla under sängen före jag dammsugade och rädda alla små lego kreationer och lego gubbar. Essam är iaf nöjd med sin säng och det är huvudsaken. Nu blir det ett måste att handla lite nya påslakan, underlakan och dynvar.
Jag tänkte först att det blir trångt men nej det skulle i princip rymmas en lika stor säng till i Essams rum. Det är lyxen med gamla hus att rummen är så stora. Litet problem hade vi att få sängen in genom dörren öppningen bara som råkade vara lite för liten. ( ett problem vi stött på tidigare också bl.a. då vi inte fick vår nya tvättmaskin in i badrummet)

Ha en skön kväll!

1 kommentar:

  1. Vilken lyx! Han har ju bredare säng än vad vi har och då kommer det alltid någon extra tassade på natten. Måste medge att jag är lite avis =)

    SvaraRadera